Om mig

Om mig

Jag har ett behov av att berätta om mig själv och bli accepterad. Min läkare vill att jag ska skriva en bok om mina psykoser. Jag ser det som andlighet. Hon vill att jag ska lämna det andliga, kanske ha kurser på helgen, studera och ta ett jobb där min begåvning får utlopp.

Jag vill så klart träffa människor på dagarna och delta i samhälelts socila gmenskap. Men det adnliga jag ahr vakant till vill jag tine lämna.

Andligt CV

Dop, nattvard och alfa kurs, andliga upplevelser i kyrkan, engagemang i svenska kyrkan och adfontes/EFS. Delatagande i katolksa kyrkna, med böner och gudstjänster. Deet rä en lång tidsperiod jag inte gått där men jag vill gå där nu.

Munay-ki riterna flera gånger där jag vaknat till dne jag är i detta livet. De plockar  det jag själv är. Jag fick ritern från tidens början och då kom den jag avr då med, liksom. Min själ valde.

Medecinhjulet, håller på med det. Men jag vill ha kristendomen med här, och munay-ki riterna.

Jag ahr till uppgift, ber att detta också blir min lvisuppgift, att helatillsammasn munay-ki riterna och medienchjuelt så de blir hela. Det blir en religion va det tillsammasn med vår tor på jesus och eller skaparen.

Om min psykiska ohälsa. Jag har latenta beroenden och trauman, de visar sig inte nu när jag håller mig lugn och i trygghet på gruppboendet där jag bor. Men ger jag mig ut i livet och studerar så kommer de upp. Min läkare tro att psykoserna beror på barndomen. Jag flyr in i fantasivärldar helt enkelt.

Detta är min tro. Har du läst didlarions bok, hon minns livet före födseln som ängel. Jag gör det också. I doreen virteus böcker stpr det beskrievt om de som är det, hon kallr de jordänglar. De har en speciell perosnlighet, de gifter sig ofta me dfolk de ska rädda. Jag är en sådan eprosn. MEn jag är också människa, så jag reagerar ju, detta rä fel när de är taskiga och jag mår dålgit av det, och tien vill säga ifrån fr att min kärlke ska hela dom.

Jag kommer att ha kurser på helgerna för de som rä som jag, många som är födda från ängalriket, har probelme med psyksor, fantisvälrdar ochr eltioaner. JAg vill gärna hjälpa dom.

Om jag får ett jobb inom it med en lön som jag kan leva ett liv som jag behöerv leva, på, så vill jag göra detta gratis på helgerna, . På kvällarna ska jag studera.

Här är allt rolgit jag ska läsa.

Nationalekonomi, ekonomi, startaf öretag, marknad, strategiskkommunikation, medier och it, samhällsorgansaition, morla och etik, teolgi.

Jag heter Hilaleya

Den jordiska öecrästtningne på mitt glaktiska namna är Solstjärna.

Den jrodksa öevrsätntingne på den mrka sängalsiadn va mig är solros daggkåka, allstå en blommaoch enväxt.

Lite mer om mig

JAg rä jätte social och ahr ett stort social behov, men ajg blri blyg, nrevös och rädd samtidigt. Jag vill skaffa ig ett kul arbete, men kantine ens gissa vad det är.


Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång