Om oss i Båstad

Gör er inga bilder av Gud elelr Jesus står det i bibeln. Varför, man får itne veta hru de ser ut, eller är, varför itne för att de tär itne de som är viktiga. Det viktiga är hur du lever.

Bibeln är ett perosnligt tilltal till dig. Strunta i vem dne kommer ifrån. Vad säger den dig? Är den bra? Hjälper den dig? Får du insikter? Om boken är skitbra kan du tro på upphovet. Då kanske den tron är för dig. MEN gör dig inga bilder för då går du fel.

JAg ville säga det först eftersom jag själv anvädner bibeln.

Så vem är jag? JAg är en student i praktisk filsofi och poltik och ekonomi vid lunds uniervistet. JAg levr på sjukpneison oh det är "överhuvudtaget inegn somt ror på det jag skriver om", det förmedlar läakren till mig, jag har fåptt diagnsoen psykos pga av det jag tror på. *suck* Vad hände med friheten i vårt land. Får man tro på vad man vill. *ler*

Vill du få en käsla för vem jag är, lyssn apå samir och vitcor. Sån är jag. JAg är 25 i kroppen och själen, men 45 på pappret. JAg åldras itne längre, tack avre munay-ki riterna. Bilden är tagen för 3 år sedan. 

Vi i Båstad ahr en lång historia av att vårda jorden. Bland ett fåtal shamner i svergie är peru det stora landet, men för resten är det trumshamansim och nordisk shamanism som är grjene. Vi här i Båstad ahr bruna ponchos, med sol och måntecken på, stjräntecken, och jordtecken. Vi bygger våra egna trummor och skallror, och våra egna medeicknyten. Det som är känsligt idga är att vi håller på med poltik.